Videós nyerteseink

2020. július 03. 15:17 - Aprólépés csapat

Pályázat tanároknak - eredményhirdetés - Készülj fel a töriórára!Hódít a videózás, így mi is számítottunk rá, hogy felhívásunkra sok videó érkezik. Végül csak 6 videó futott be, ám azok mind környezeti tartalom, megfogalmazott üzenet és esztétika alapján is kiemelkedőek voltak, így MINDENKIT megillet egy-egy virtuális vállveregetés! A dicséret és a már kiküldött digitális oklevél mellett a TOVÁBB gombon megtalálják, hogy a zsűri tagjainak melyik videók tetszettek mégis egy kicsit jobban: 

Kisgyermek kategóriában Kulcsár Hanna Ramóna (8) és Kulcsár Krisztián Bálint (3,5) éves kap egy kis meglepetést a zsűrítől (zöld otthonhoz vezető úton egy eszköz). 

Nagyobb gyerekek között II. Rákóczi Ferenc Gimnázium diákjai arattak, akiket meghívtunk egy angol nyelvű filmes beszélgetésre (CEU filmes szakos hallgatóival közösen), amire szeptemberben online kerül sor. Az egyik videó kifejezetten csajos (de nagyon fontos témát érint!), a másik pedig cselekvésre sarkall. 16-17 éves tanulói - Jakabházy Hanna, Becser Zsana és Fesztory Balázs kisfilmje:

A14 éves Szantner Kristóf, Szantner Olivér és Szilágyi Barnabás kisfilmje esetében a felajánlott program mellett, vásárlási utalványt is kaptak: 

A Földek c. kisfilm korunk aktuális legnagyobb problémájára próbál rávilágítani: a klímaváltozás és a túlfogyasztás problémáira. Felnőtt kategóriánk győztese: Körtési András filmje a Földek. 

Érkezett még videó a Balaton csodáiról és Fényes ötletek címmel (ez utóbbi nem igazi videó, hanem inkább diavetítés). Köszönjük azokat a munkákat is!  Utóbbi nagyon hasznos és fontos témát dolgoz fel, ti is figyeljetek rá, hogy milyen módon világítotok és a fénycsöveket hova adjátok le (14ezer helyszínen 20ezer ponton tehetitek ezt meg)! https://aprolepes.blog.hu/2020/06/21/fenyes_otletek 

/Gutjahr Zsuzsanna/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepes.blog.hu/api/trackback/id/tr2815980226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása