Földek c kisfilm - filmajánló

2020. május 31. 12:47 - Aprólépés csapat

Földek c. kisfilm korunk aktuális legnagyobb problémájára próbál rávilágítani: a klímaváltozás és a túlfogyasztás problémáira. Azt az életszínvonalat, ahogy manapság élünk, hosszútávon nem lehet fenntartani. Évről-évre egyre hamarabb feléljük az éves erőforrásainkat, így tehát ahhoz, hogy ezt az életszínvonalat fenntartsuk, nem elegendő egyetlen Föld, amely rendelkezésünkre áll. Globális természeti katasztrófák, klímaváltozás fenyegeti létünket és ha nem cselekszünk, nem lesz mit az utókorra hagynunk.
Kisfilm főszereplője Hide the Pain Harold mémsztár, aki egy asztronautát játszik aki azt a feladatot kapja egy futurisztikus világban, hogy transzportáljon ivóvizet a Föld N°2-ről ...  Körtési András filmje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprolepes.blog.hu/api/trackback/id/tr6315730928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása